insyaAllah. bersama kita berkongsi ilmu ;)

Thursday, September 2, 2010

perutusan aidilfitri drp head PR Convest ~

bismillah walhamdulillah

salam alaik kpd subcom subprog2 yg begitu tega mnjalankan tugas, hehe *ayat kene mahu manis kn* =)

1) firstly, on behalf of all my comitte mmber n diri saya sendiri, nk mtk maaf sgt2, if kitorang dilihat terlalu 'mendesak' korang. bukanlah kehendak kami sebenarnya, melainkn tuntutan tgjwb yg tersedia. biasa lh 2 kn? join prog, kne ready utk di'push' sket kn? n even sy dpt tahu ad yg ckp kitorang (central) xreasonable sbb trlalu 'kejam' bila setupkn dateline suke2 hati, tp kami xksh pn, mcm lh kita cerita kt orang mcmna bestnya mak kita masak kn? hoho..

2)secodly, alhamdulillah, syukur sgt2 saya diberikn kekuatan dgn khadiran subcom yg POWER mcm korg. dgn rentetan tugas yg xpnah surut, midterm exam yg
datang n xpergi2, komitmen trhdap kerja2 PR ttap x berubah kn? best r korang. apapun, kami, selaku central seperti biasa dgn tegasnya, mengingatkn, kekalkn mood 'bekerja kerana Allah' 2 sllu, klu x, habuk pun tarak r kn? klu marah central sbb xbgtw awl2 pn, mrah krna Allah, klu kecewa sbb VIP tarik diri last minute pn, kecewa krna Allah, n klu sedih xd org dtg prog kita pon, sedih krna Allah, kompem, korang ag jd 'best kuasa dua' =)

3)thirdly, selaras dgn pesanan imam Nawawi (klu xsilap), 'xd masa pun manusia bleh rehat sebelum smp nya mati'. so, korang jgn dok igt cuti raya kali ni, korang bleh bwt
lawatan smbil belajar g mongolia pulak ;p, still kne 'bekerja' taw, jd PR ni, sblom prog kne bwt keje byk, smsa prog kne bwt keje sket, n afta prog belh dok rilek, senang kn? so, sila lh email2,calling2, mesej2, fax2, surat invitation letter kpd vip k, panelist k, hatta referee skalipun, confirmkn khadiran diorg. setelkn cpt2 utk hari raya yg lbih crmrlag.. kami (central) akan memburu anda hingga ke lubang2 biawak jika anda x mbuat kerja *waaaaah*

4)utk mmudahkn medium perantaraan kita, bg yd add MukaBuku silalah join group kami yg dhaif ini (klik sini) insyaAllah, kami akn sllu mengupdate kalian drp medium ini. bg yg mboikot FB
krna mereka agen Israel, xjd mslh, sila ber'mesej'an dgn subcom central yg ditugaskn kpd prog anda tnpa segan silu 3 kali sehari (bukak pose, bgon sahor, bgon tido tghari) hehe.. sbg alternatif, or kmusykilan sila lh tros merujuk kpd sy izzatghazali, 013-2225482, klu mak saya x suruh saya g bwt kuih raya, saya akan reply msj anda, jgn risau, sy pose n xmkn org sgt.

5)sy mtk maaf sgt2 sbb sy xtaw mne satu, subcom subprog, mne satu subcom central, (username emel nk hot j kn?). so, sy forward kt smua j lh, kn senang? haha =) kpd subprog
yg xd wakil, subcom central WAJIBLAH meng'forward' msj ini kpd mereka ya? slmt hari raya =)


may Allah bless. wallahua'lam.

izzatghazali,
3sept2010,
mahallah bilal,

1 comment:

Daniel said...

hah!! mana2 sentral mmg camni ea...suka nak makan org. haha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...